Verkoop, herstellingen en onderhoud van endoscopen

Wie vertrouwd is met een endoscoop, beseft als geen ander hoe belangrijk het is dat dit instrument optimaal werkt. Maar als medische organisatie krijgt u dagelijks te maken met krimpende budgetten, tijdsnood en kritische eindgebruikers & patiënten.

Om ervoor te zorgen dat uw endoscopenpark continu op punt staat, kunt u rekenen op Endo Projects. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van endoscopen en dat in de volgende gebieden:

  • Geneeskunde
  • Dierengeneeskunde
  • Industrie

Voor wie zijn de diensten van Endo Projects?

DIENSTEN WAARMEE WE SAMENWERKEN

Reparatie in eigen huis

Zoals u ongetwijfeld weet, is een (flexibele of starre) endoscoop een uiterst kostbaar en fragiel instrument. Een technisch defect kan tot hoge reparatiekosten leiden, zeker als de garantieperiode is verstreken. Als de reparatie wordt uitgevoerd door de fabrikant, blijft het toestel bovendien voor langere tijd onbeschikbaar. Met Endo Projects profiteert u van de ideale oplossing:

  • U ontvangt gratis een vervangendoscoop
  • Wij repareren uw endoscoop op een kwalitatieve manier en volgens de fabrieksnormen
  • U profiteert van een prima service achteraf

Kwaliteit troef

Endo Projects zet in op kwaliteit. Endo Projects heeft meer dan 15 jaar technische en commerciële ervaring bij de belangrijkste producenten van endoscopen. Daardoor zijn wij in staat om deskundig advies te geven bij aankoop, onderhoud en herstellingen. Onze ateliers bestaan zelfs meer dan 20 jaar en voldoen aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen.

Bezoek ons labo

Aarzel niet om ons te contacteren als u meer wilt weten over de reparatie van een endoscoop. Of neem zelf een kijkje in de labo’s van Endo Projects, onze leveranciers of onze fabrikanten.

Wij regelen graag een bezoek of opleiding voor u.